Wie zijn wij

Mijn naam is Leon van der Zanden en ik tour al vanaf 2001 door Nederland en België als cabaretier en stand-up comedian. Daarnaast heb ik meerdere Tv-programma’s gemaakt, gepresenteerd en geef ik presentaties, lessen aan beginnend cabaretiers en workshops met humor. De kern van alles wat ik doe is ‘contact’. Contact met een publiek, één op één en contact met jezelf. Daar zijn mijns inziens alle lessen te leren en alle persoonlijke ontwikkelingen te doorleven. Voor verschillende bedrijven heb ik teambuilding-workshops mogen geven en ontdekte zo het gebrek aan contact en verbinding binnen al deze organisaties. Terwijl die verbinding juist essentieel is voor die verandering die nu gaande is. Mede hierdoor heb ik in 2015 ‘Gevoel met Humor’ opgezet. Een workshop toegespitst op organisaties, om meer eenheid en cohesie binnen een bedrijf tot stand te brengen.